Tony en Julia in De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Julia uit De Bachelor moest 13 weken haar mond houden over breuk met Tony Junior

30 april 2023 12:31

Julia Sinning (26) heeft enorm liefdesverdriet wanneer Tony Junior (33) het uitmaakt na hun avontuur in 'De Bachelor'. Dertien weken lang moet ze dit hartenleed vervolgens voor zich houden. "Ik moest wachten tot de reünie", deelt ze in 'LINDA.meiden'.

"Die is verplicht voor deelnemers, al wilde ik eigenlijk niet gaan"

Wanneer Julia meedoet aan het realityprogramma De Bachelor, krijgen de kijkers het idee dat ze alleen maar meedoet om bekend te worden. "Realityshows kunnen deelnemers wegzetten zoals ze willen. Ik werd voorgesteld als 'Julia die beroemd wil worden'. Dat heb ik nooit gezegd. Ik vroeg aan de productie of ze dat eruit wilden halen, maar het was volgens hen al te laat", vertelt ze in een vraaggesprek met LINDA.meiden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Sinning over cyberbullying: 'Je weet niet wat je bij iemand triggert'

Ze krijgt hierdoor veel haatreacties en dat terwijl ze smoorverliefd is op Tony Junior. "Kort na het programma zette Tony een punt achter onze relatie. Dertien weken lang mocht ik daar volgens mijn contract niks over zeggen. Ik moest wachten tot de reünie. Die is verplicht voor deelnemers, al wilde ik eigenlijk niet gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Sinning kan hoofdstuk Tony Junior eindelijk afsluiten

Pas na de reünie-aflevering krijgt ze van kijkers ook positieve berichten. "Ik had liefdesverdriet en geen contact meer met Tony. Vóór de aflevering begon, stond ik te trillen en kreeg geen lucht. Tóén zagen kijkers pas dat ik oprecht verliefd was." Ze hoopt dat mensen drie keer nadenken voor ze iets negatiefs zeggen en rekening houden met de 'mentale gevolgen' van haatreacties. 

Onlangs vond Sylvia Geersen in De Bachelorette wél de ware liefde. In Realitea met Fawry onthult ze hoe het nu met haar en Joris gaat:

Realitea #6: Sylvia en Joris delen update relatie

13:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!