Jacob B&B Vol Liefde Beeld © RTL/B&B Vol Liefde

Jacob uit B&B Vol Liefde zet villa opnieuw te koop voor 7,9 miljoen euro

28 april 2023 15:06

Als Jacob de Vries, bekend van zijn deelname aan 'B&B Vol Liefde', onlangs een enthousiaste koper vindt voor zijn villa in de Portugese Algarve, heeft hij het koopcontract al klaarstaan. Helaas haakt de koper op het allerlaatste moment af en zit er niks anders op dan de villa opnieuw aan te bieden. Voor een prijs van 7,9 miljoen euro kun je het stulpje bemachtigen.

"Alleen al in die tuin staan bij elkaar planten ter waarde van 1 miljoen euro"

Hoewel Jacob nog steeds erg geniet van de villa, wil hij graag hypotheekvrij zijn. "Het is een enge, onzekere wereld en ik ben met de B&B afhankelijk van mensen die in vrijheid kunnen reizen", verklaart hij aan het AD. “Ik wil niet weg en ik ga ook niet echt weg, ik heb mijn oog al laten vallen op een stuk grond in de buurt met waanzinnige mogelijkheden.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jacob uit B&B Vol Liefde ondergaat make-over: 'Net Brad Pitt'

Voordat hij het stuk grond kan kopen, moet hij eerst zijn huidige villa zien kwijt te raken. Voor 7,9 miljoen euro krijg je een prachtig paleisje dat op een heuveltop ligt met panoramisch uitzicht over de omgeving en de Atlantische Oceaan. De totale woonoppervlakte bedraagt 1500 meter en het huis telt tien slaapkamers, twee aparte gastenverblijven en veertien badkamers. Er is een zwembad en een tennisbaan waar geregeld professionele tennissers komen trainen. Ook is er een yogaruimte, een gameroom, een eendenvijver en een tropische tuin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jacob gaat op Tinder na break-up in De Ware Jacob: 'Dit is leuk, zeg'

Dit laatste is wat volgens Jacob ook zo de prijs opdrijft. Volgens hem staat er een vermogen aan planten in zijn tuin. Er staan onder andere palmbomen, exotische cactussen en fruitbomen. "Ik krijg reacties van mensen die zeggen dat ik de hoofdprijs wil hebben en het belachelijk duur is, maar alleen al in die tuin staan bij elkaar planten ter waarde van 1 miljoen euro."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!