Beeld © Instagram @pattybrard

Patty wil opnieuw met Antoine in het huwelijksbootje stappen

6 mei 2023 13:41

Patty Brard (68) en haar man Antoine hebben elkaar in 2014 al het jawoord gegeven, maar als het aan de presentatrice ligt doen ze dat binnenkort nog eens dunnetjes over. Nu ze weer herenigd is met haar dochter Priscilla (39) wil ze de hele bruiloft opnieuw doen zodat zij er ook bij kan zijn, zo vertelt ze in de nieuwe 'Beau Monde'.

"Antoine en ik zijn nu achtenhalf jaar samen, dus over anderhalf jaar is het wat mij betreft weer tijd voor een groot feest"

Patty en Priscilla hebben maar liefst tien jaar geen contact met elkaar gehad. Toch is hun relatie volgens Priscilla nu beter dan ooit. "Ondanks dat we een groot stuk van elkaars leven hebben gemist. Het liefst zou je alles op één dag willen uitpraten, maar we zijn van mening dat we niks moeten overhaasten. We hebben elkaar en elke dag is een nieuwe dag."

Patty is het daarmee eens: "Dat we elkaar jaren niet hebben gezien, betekent niet dat we nu elke dag moeten bellen. We doen het rustig aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard en dochter Priscilla werken rustig aan herstel band

Iets waar Priscilla achteraf nog wel van baalt, is dat ze niet op de bruiloft van haar moeder is geweest. "Tuurlijk is het raar dat we niet samen waren op die bruiloft, maar ik denk dat ik er op dat moment niks bij kon voelen. Ik had een masker opgezet waarbij ik geen emotie toeliet." Patty heeft hier een mooie oplossing voor: "We kunnen altijd onze bruiloft nog een keer overdoen. Antoine en ik zijn nu achtenhalf jaar samen, dus over anderhalf jaar is het wat mij betreft weer tijd voor een groot feest. Met jou erbij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard: 'Niets of niemand komt nog tussen mij en Priscilla'

Hoe de tweede bruiloft er uit zal zien is nog niet bekend, maar Priscillia weet wel al zeker dat ze bruidsmeisje wil worden. En Patty kan niet wachten om nieuwe bruidsfoto’s te maken na haar gewichtsverlies. Er is nog wel één drempel die ze over moeten: Antoine is namelijk nog niet over de nieuwe trouwplannen ingelicht. "Ik denk dat we eerst even met Antoine moeten overleggen", merkt Patty tijdens het gesprek op. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard heeft sleutels van nieuwe woning: 'Gelukkiger worden we niet'