Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen in Vandaag Inside Beeld © William Rutten

Rob Goossens: 'VI-mannen hebben banen Talpa-medewerkers gered'

4 mei 2023 15:47

De champagne mag ontkurkt worden bij Talpa, vindt mediadeskundige Rob Goossens (32), want de 'Vandaag Inside'-mannen hebben officieel bijgetekend. Daarmee zijn de Talpa-medewerkers in ieder geval twee jaar verzekerd van een baan, zo stelt Rob in De BLVD Podcast.

"Het hele concern drijft op deze drie mannen"

Het hoge woord is eruit: Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen verbinden zich in ieder geval nog twee jaar aan Talpa. Een grote opluchting voor de fans van het programma, maar ook John de Mol en diens portemonnee. Hij kijkt ongetwijfeld met samengeknepen billen toe hoe kijkers de VI-heren tijdens de live-uitzending hun felbegeerde handtekening op de contractverlenging ziet zetten. 

Volgens Rob moeten vooral John en de medewerkers van Talpa blij zijn met deze overeenkomst. "Ik denk dat John de Mol wel een paar flessen champagne heeft opengetrokken", zegt hij in de podcast. "Eigenlijk zouden alle mensen die voor Talpa werken datzelfde moeten doen. Het hele concern drijft op deze drie mannen. Alle mensen zijn voor twee jaar weer verzekerd van hun baan." 

Bekijk de aflevering hieronder. 

De BLVD Podcast #26: Totaal mismanagement bij Mia en Dion en champagne voor alle Talpa-medewerkers

36:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen twijfelde over nieuw contract: 'Hebzucht wint altijd'

Johan Derksen grapte gisteren in de uitzending van Vandaag Inside dat hij even heeft moeten nadenken voor hij zijn handtekening zette. "Ik moet wel zeggen dat ik eventjes heb getwijfeld. Het is geen pretje hoor als je 74 bent en iedere dag dat pleuris-end rijden." Uiteindelijk kon hij geen nee zeggen tegen de pegels van 'het directeurtje'. "Maar ja, de hebzucht wint het altijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers opgelucht: Vandaag Inside-trio tekent voor twee jaar bij

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!