Donny Navajas en Rowenna van der Linden Beeld © ANP

Vakantie Rowenna en Donny uit Love Island loopt niet goed af

4 mei 2023 17:21

'Love Island'-sterren Donny Navajas en Rowenna van der Linden zijn samen op vakantie in Curacao. Heerlijk, zou je denken. Maar wat een romantisch uitstapje zou moeten zijn, blijkt al snel te veranderen in een nachtmerrie. Op Instagram legt Rowenna uit waarom.

"Ik heb zo veel gehuild, geschreeuwd en Donny’s hand fijn geknepen"

Onder een carrousel aan foto's en video's van hun vakantie schrijft Rowenna: 'Helaas is het einde van onze vakantie anders gelopen dan gepland.' Afgelopen zaterdag wordt de realityster namelijk wakker met ontzettende keel- en oorpijn. Hoewel de huisarts op het eiland na een korte check concludeert dat het zou gaan om een onschuldige keelontsteking, blijkt na twee dagen ondraaglijke pijn dat er meer aan de hand is.

'Hij heeft mij doorverwezen naar de KNO-arts. Hier kwamen ze erachter dat ik een beginnend abces in mijn keel had', schrijft Rowenna.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-babe Rowenna openhartig over borstvergroting

Naast een antibioticakuur heeft de arts haar abces ook ingeprikt. 'Ik heb zo veel gehuild, geschreeuwd en Donny’s hand fijn geknepen.' Gelukkig heeft ze veel steun aan haar vriend. 'Telkens als ik medicijnen nodig had, reed hij overal naartoe. Of als ik midden in de nacht pijn had, kroop hij tegen mij aan. Als ik mijn medicijnen niet door kon slikken, mocht ik zijn hand helemaal fijnknijpen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben hem echt dankbaar voor alles.' 

Voorlopig mogen de twee nog even niet terugvliegen naar Nederland. 'Als de pijn is afgenomen, vooral in mijn oor, mogen we weer terug naar Nederland.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-liefjes Donny en Rowenna zetten volgende stap in Nederland