Debbie B&B Vol Liefde Beeld © Foto via Debbie Breg

Debbie uit B&B Vol Liefde deelt update na bevalling: 'Genieten van elkaar'

5 mei 2023 16:53

Als Debbie uit het eerste seizoen van 'B&B Vol Liefde' vorige week bevalt van haar eerste kindje, wordt ze overspoeld met lieve reacties. Op haar Instagram bedankt ze volgers voor de hartverwarmende berichtjes en deelt ze ook meteen een update.

"Onwijs lief en hartverwarmend, namens ons alle drie ontzettend bedankt"

Het is haar partner Vincenzo die vorige week het heugelijke nieuws in haar Instagram Stories deelt. Dan al blijkt dat het erg goed gaat met Debbie en de baby, want in de stories is te zien dat ze met z’n drieën aan het wandelen zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Debbie uit B&B Vol Liefde moeder geworden van eerste kindje

Vandaag laat Debbie voor het eerst zelf iets horen. De voormalig B&B-eigenaresse laat weten overweldigd te zijn door alle felicitaties. 'Onwijs lief en hartverwarmend, namens ons alle drie ontzettend bedankt.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Debbie uit B&B Vol Liefde maakt geslacht baby bekend

Debbie is momenteel niet thuis. 'Na de bevalling zijn we vertrokken naar het strandhuis van Vincenzo. Even weg van alle drukte in de stad zodat we de komende tijd in alle rust kunnen genieten van het mooie weer, het strand, de natuur en uiteraard het allerbelangrijkste... genieten van elkaar. En Vincenzo... die maakt graag extra kilometers tussen werk en huis voor ons', zo sluit ze haar berichtje af. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!