Jean-Marie Pfaff Carmen Pfaff Beeld © ANP

Carmen Pfaff in ziekenhuis opgenomen na hersenbloeding tijdens vliegreis

13 mei 2023 16:40

Carmen Pfaff (67), in Nederland vooral bekend van de realityserie 'De Pfaffs' en als vrouw van voormalig keeper Jean-Marie Pfaff (69), heeft vorige week in het vliegtuig een hersenbloeding gekregen. Eenmaal bij aankomst op Mallorca is Carmen naar het ziekenhuis in de hoofdstad gebracht, meldt 'Het Laatste Nieuws'.

"Zoals het er nu naar uitziet, wijst niets op blijvende letsel"

Carmen moet in het ziekenhuis blijven tot de situatie gestabiliseerd is, voordat ze gerepatrieerd kan worden naar België. "Zoals het er nu naar uitziet, wijst niets op blijvende letsel, maar het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn. Er wacht haar bovendien een lange revalidatie", aldus dochter Kelly. Verder wil de familie momenteel met rust worden gelaten, zodat 'de focus helemaal op het herstel kan liggen'.

De hersenbloeding is mogelijk ontstaan door het drukverschil in het vliegtuig. Ze wordt in het ziekenhuis bijgestaan door haar man Jean-Marie en dochter Debby.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn alweer 21 jaar getrouwd

Carmen kwakkelt al langer met haar gezondheid. Ze vertelt eerder al dat ze 'geen dag zonder pijn' kent. Ze lijdt aan osteoporose, een ander woord voor botontkalking, waardoor ze meerdere ruggenwervels heeft gebroken.

Ook Debby heeft als drager van het gen osteoporose. Zij maakt gebruik van vitaminekuren om haar botten zo sterk mogelijk te houden. Al heeft ze lichamelijk nog geen last van klachten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Debby Pfaff gooit roer om na ontslag: 'Het is nooit te laat'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!