Patty Brard en Jane Fonda Beeld © ANP

Patty Brard: 'Jane Fonda wilde mij groot maken met aerobicsvideo's'

15 mei 2023 13:11

Jane Fonda (85) kennen we natuurlijk allemaal als actrice, maar decennia geleden is ze ook al te zien als instructrice in aerobicsvideo's. Het is op een gegeven moment zelfs haar missie om Patty Brard (68) hiervoor te strikken. Dat vertelt Patty in gesprek met 'De Telegraaf'.

"Ze was van plan om een video op te nemen met aerobics voor zwangere vrouwen en wilde dat per se met mij doen"

Patty kwam veel in de sportschool van Jane toen ze nog met haar ex Carlo Nasi in Los Angeles woonde. Destijds was de presentatrice zwanger van haar dochter Priscilla. "Zij benaderde mij in haar sportschool waar ik dagelijks kwam. Ze was van plan om een video op te nemen met aerobics voor zwangere vrouwen en wilde dat per se met mij doen."

Helaas voor Patty - en vooral Jane, natuurlijk - beviel ze vlak daarna, waardoor het maken van de filmpjes er niet meer in zat en een carrière als Hollywood-ster uitbleef. "Misschien dat ik door alle opwinding een paar weken te vroeg ben bevallen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patty Brard steunt Eloise, verschijnt in badpak op tv

Patty vond het destijds een unieke kans om iets te bereiken in de Verenigde Staten. "Jane zei nog: 'Ik ga je groot maken!' Ze baalde er wel van dat het niet door is gegaan. Ze was zo enthousiast. Het blijft in ieder geval een enig verhaal om te vertellen. Ze liep zomaar die les in en ik viel haar meteen op. Ze kwam zelfs naast mij zitten en wreef over mijn bolle buik."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patty Brard en dochter Priscilla werken rustig aan herstel band