Leco van Zadelhoff Beeld © ANP

Jarige Leco van Zadelhoff dankbaar voor leven in goede gezondheid

15 mei 2023 12:35

Leco van Zadelhoff viert maandag zijn 55e verjaardag en staat op Instagram stil bij het heuglijke feit. Dat doet de stylist aan de hand van een foto van nu en vroeger.

"Wat is die tijd voorbij gevlogen"

'55 jaar geleden ben ik geboren op de Zutphensestraatweg in Dieren! Leendert Coen van Zadelhoff, maar zoals op het geboortekaartje staat: we noemen hem Leco (de eerste 2 letters van mijn namen... Leendert naar mijn opa en Coen naar mijn oom)', legt Leco uit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Leco van Zadelhoff deelt heftig nieuws: ex Rob is overleden

'Terwijl ik dit berichtje maak kijk ik door alle oude foto's en naar mijn geboortekaartje in het door mijn moeder zo zorgvuldig samengestelde fotoalbum! Wat is die tijd voorbij gevlogen… maar wat zijn die herinneringen door die foto's leuk!' vervolgt de stylist.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Leco van Zadelhoff komt na verdriet tot rust op vakantie

Leco beseft 'meer dan ooit dat het bijzonder is' wat hij nu meemaakt. 'Ouder mogen worden in goede gezondheid, met liefde om mij heen, het hebben van de leukste job (en door dat werk de leukste mensen leren kennen). Familie, vrienden, leven met alles wat me lief is! Ik ben bevoorrecht en realiseer me dat voor 100 procent!'