Sarah van Soelen Beeld © ANP

Sarah van Soelen ging 'ver over eigen grens' in 'shitperiode'

21 mei 2023 08:40

Sarah van Soelen (26) is in het verleden 'ver' over haar eigen grens gegaan bij het gebruik van lipfillers. "Net als met drugs en alcohol", zegt Sarah in gesprek met 'LINDA.'. "Drie jaar geleden had ik er een paar lippen op staan, dat was niet gezond meer", geeft ze toe.

"Ik leef voor geen enkele vent en kies lekker voor mezelf"

Naar eigen zeggen ging Sarah toen door een 'shitperiode' heen. Ze zat niet lekker in haar vol en zacht dingen die haar gelukkig lieten voelen. Daarbij kwam dus ook het gebruik van drugs en alcohol kijken.

Uiteindelijk ontnuchterde Sarah op alle fronten en liet ze het teveel aan fillers uit haar gezicht halen. "In mijn kin en jukbeenderen heb ik ze nooit meer laten spuiten, in mijn lippen wel – zo puur natuur ben ik nou ook weer niet."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah van Soelen lucht hart over documentaire ex André Hazes

Sarah houdt van haar lippen zoals ze er nu uit zien. "Een ander vindt mijn lippen misschien XL", zegt Sarah. Maar dat doet haar niet zoveel. "Ik leef voor geen enkele vent en kies lekker voor mezelf."

Daarnaast houdt de ex van André Hazes van een verzorgd uiterlijk. "Laat mij maar lekker mijn haar en nageltjes doen. Volle lippen horen ook bij het vrouwelijke plaatje zoals ik dat mooi vind. Ik zeg altijd: ik heb de ziekte van meer. Het moet altijd sensueler, vrouwelijker."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah van Soelen openhartig over drugsgebruik in interview