Amandine en Jules uit Love Island Beeld © Videoland/RTL

Jules en Amandine uit Love Island uit elkaar: 'Hij was mijn eerste keer alles'

17 mei 2023 21:35

Het vuur tussen de 'Love Island'-sterren Jules en Amandine is gedoofd. Op Instagram laat het stel weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet.

Amandine deelt een kiekje van haar en Jules. Hieronder schrijft ze dat het over is: 'De laatste maanden is veel gebeurd tussen Jules en mij. Het is beide onze eerste relatie, waarvoor we misschien nog niet klaar waren. Daarom hadden we een mix van zoveel passie, plezier en intense liefde, maar ook onzekerheden, fouten en pijn wat voor veel verdriet heeft gezorgd.' Om deze redenen hebben ze besloten om ieder hun eigen weg te kiezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amandine en Jules hinten op verzoening na Love Island

Instagram Stories Amandine

De reality-ster, die tijdens haar deelname heeft aangegeven nog geen bedpartners te hebben gehad, schrijft dat Jules 'haar eerste keer alles was'. Daarom hebben ze beiden gevochten voor deze relatie. 'Wij wilden dit allebei net zo graag als jullie', schrijft ze gericht naar hun fans. 'Nu is het belangrijk om mijn hart te helen en mijn mentale gezondheid op één te zetten.' 

Ondanks de breuk lijkt het alsof het stel niet volledig de deur voor elkaar willen sluiten. 'Wat ons betreft staat ons sprookje nu stil, maar wie weet wat de toekomst nog in petto heeft.' Er heeft al eens eerder een verzoening plaatsgevonden tussen Jules en Amandine. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amandine van Love Island verbreekt vriendschap met Raphaëlla na 'smerige actie'