Martien Meiland Beeld © ANP

Martien Meiland in tranen: geen vergunning voor Code Rosé

17 mei 2023 18:44

De familie Meiland krijgt een dag voor de opening van het nieuwe pension Code Rosé slecht nieuws te verwerken. De gemeente verleent geen vergunning voor het nieuwe project van de Meilandjes.

"Wij moeten die gasten toch ontvangen? Die kunnen wij niet annuleren"

De familie krijgt het slechte nieuws gisteren van de gemeente Noordwijk te horen. Een rot moment, want vandaag is de grande opening. Martien is erg emotioneel. "Wij mogen geen gasten ontvangen", vertelt hij vandaag aan Aran Bade. De gemeente vindt dat er ook gewoond moet worden in het woongedeelte van het pension. "Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier moet wonen", vertelt Maxime Meiland. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Seks- én kotsproof: Meilandjes stellen strenge eisen aan bedden in Code Rosé

Ook wordt de familie wakker met besmeurde ramen. Er zijn namelijk eieren gegooid naar het pension. Eigenlijk wil de familie de eerste gasten al afbellen, maar Martien en Erica hebben nu een tijdelijke oplossing bedacht. Martien trekt in de woonruimte van het pension en gaat daar een tijdje bivakkeren. Zo kunnen de reserveringen toch doorgaan. "Wij moeten die gasten toch ontvangen? Die kunnen wij niet annuleren", zegt Martien.

Catastrofe voor de familie Meiland: Code Rosé tijdens opening met eieren besmeurd

07:13
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes verstoren begrafenis vanuit Code Rosé: 'Aso'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!