Robert Doornbos en Chantal Bles Beeld © ANP

Robert Doornbos en Chantal Bles 'ontvoerd' voor bijzonder tripje

18 mei 2023 12:54

Na een prachtig huwelijksfeest in Amsterdam én Italië is de viering van hun liefde nog niet gestopt voor Chantal Bles en Robert Doornbos (41). Het kersverse echtpaar is verrast met, of naar eigen zeggen 'ontvoerd' voor, een liefdesweekend in Marrakech en laat hun volgers daarvan meegenieten.

"Deze herinneringen zullen voor altijd bij ons blijven"

'Een week geleden werden we als verrassing meegenomen naar een liefdesweekend in Marrakech', schrijft Chantal bij de kiekjes waarop ze haar echtgenoot kust en met haar zus en vriendinnen naar de camera lacht. 'Nagenieten doen we nog heel lang. Deze herinneringen zullen voor altijd bij ons blijven.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert Doornbos blikt terug op 'magische dag' met trouwfoto's

Eerder deze week deelt Chantal beelden van een roadtrip en een gezellige avond uit in de stad in Marokko, waarop het koppel duidelijk de bloemetjes buitenzet. 'Ontvoerd door onze vrienden voor een magische 48 uur. Wauw, wat zijn wij gezegend!', pent ze hierbij.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verdachte gewelddadige overval Robert Doornbos ontkent

Het koppel straalt weer na flink wat tegenslagen. De twee waren tien jaar verloofd voordat ze in het huwelijksbootje stapten. Ze stelden de bruiloft uit omdat hun dochter Jada ernstig ziek werd. In 2018 werd er een tumor op haar nier geconstateerd. Na een loodzware tijd, werd Jada in februari 2019 kankervrij verklaard. 

Een maand voor hun bruiloft is Robert op brute wijze overvallen. De voormalige F1-coureur werd slachtoffer van een gewelddadige straatroof waarbij zijn kostbare horloge en telefoon zijn gestolen. Robert en Chantal gaven elkaar op 15 april 2023 het jawoord in Amsterdam. Het huwelijksfeest zette zich vervolgens voort in Italië. RTL Boulevard mocht getuige zijn van de emotionele dag: 

Robert Doornbos en Chantal Bles tien jaar na verloving eindelijk getrouwd

04:11
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

John van den Heuvel deelt details van brute overval op Robert Doornbos: 'Afschuwelijk'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!