Beeld © Instagram @cashooijer @exmeecox

Esmee en Cas uit Love Island maken hun relatie Insta-official

19 mei 2023 14:53

Begin april maakt Cas Hooijer al bekend dat hij en Esmee Cox 'in de beginfase’ zitten van een relatie. De twee leren elkaar langzaam kennen en hebben geen haast, vertelt hij in Realitea. En wat blijkt nu? Het gaat nog steeds hartstikke goed tussen de twee. Zó goed zelfs dat zowel Cas als Esmee de relatie Insta-official heeft gemaakt.

"We hebben het gewoon heel leuk"

Cas en Esmee hebben natuurlijk iets met elkaar gemeen: ze hebben allebei meegedaan aan Love Island. Het is dan ook niet zo gek dat hun paden elkaar zijn gekruist op een event. In Realitea vertelt Cas een maand geleden: "We zitten echt nog in de beginfase. We hebben het gewoon heel leuk en ik vind haar ook echt superleuk. Ik ben heel blij en tevreden met hoe het nu gaat."

Realitea #5: Cas doet voor het eerst zijn verhaal en Chantal hoeft Henk nóóit meer te zien

12:27
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Esmee breekt tijdens weerzien met ex Job: 'Dacht dat we samen oud gingen worden'

Al vindt Cas het ergens ook wel lastig dat hij weer aan het daten is met een Love Island-ster, omdat er nu al een bepaalde druk op hun prille relatie ligt. "We hebben het gewoon heel leuk en kijken waar het naartoe gaat." Hun relatie blijkt de druk te hebben overleefd, want gisteravond posten ze elkaar allebei voor het eerst in hun Insta Stories:

Wil je nog meer afleveringen van Realitea zien? Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering online. Eerder was er ook al een aflevering waarin Esmee te gast was:

Realitea #2: Kitty speelt voor matchmaker en Esmee aan het daten met een Love Island-ster?

10:45