Mia Nicolai Beeld © ANP

Mia Nicolai moet nog steeds bijkomen van kort songfestivalavontuur

23 mei 2023 12:06

Hoewel het avontuur niet lang heeft geduurd voor de Nederlandse songfestivalinzending, moet Mia Nicolai (27) nog steeds bijkomen van het Eurovisiesongfestival in Liverpool van twee weken geleden. Dat zegt de zangeres in een bericht dat ze deelt op Instagram.

"Wat een lied, wat een avontuur"

'Ik ben nog steeds aan het bijkomen', schrijft Mia bij een video waarin ze een akoestische versie van het songfestivallied 'Burning Daylight' zingt. 'Wat een lied, wat een avontuur.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dion Cooper laat songfestival bezinken op vakantie in Frankrijk

Mia vertegenwoordigde Nederland dit jaar samen met Dion Cooper. Het duo wist geen finaleplek te bemachtigen. In de eerste halve finale reikten zij tot de dertiende plek, waar een klassering in de top 10 vereist was voor kwalificatie voor de finale.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Finland wint toch nog songfestivalprijs

Een dag na de finale van het songfestival, waarin de Zweedse zangeres Loreen als winnaar uit de bus kwam, liet Mia nog weten rust te pakken. 'Ga twee weken achter elkaar slapen na deze geweldige dagen op Eurovision', liet ze toen weten via sociale media. 'Ik ben zo immens dankbaar voor iedereen die ik heb ontmoet, en van wie ik kon leren en heb genoten. Het was er eentje voor in de boeken!' Dion reisde af naar Frankrijk om de deelname aan het liedjesfestijn te laten bezinken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!