Beeld © ANP

Georgina Verbaan wint FHM All Time Favorite Award

23 mei 2023 12:49

Georgina Verbaan (43) heeft dit jaar de FHM All Time Favorite Award gewonnen. Dat maakt de organisatie dinsdag bekend. Het is een oeuvreprijs voor een vrouw die haar 'sporen heeft verdiend'. Eerder wonnen Katja Schuurman (48), Yolanthe Cabau (38), Victoria Koblenko (42) en Kim Feenstra (37) de prijs al eens.

"Ik had geleerd dat als er bij de persdienst een aanvraag binnenkwam voor een interview of shoot, dat je dat dan gewoon moest doen"

Ter ere van de oeuvreprijs maakt de actrice haar comeback in het mannenblad. Ruim 22 jaar geleden stond Verbaan al eens in FHM. "Ik herinner me die shoot voor het eerste nummer nog vaagjes. Ik stond vrij reactief in het leven. En vanuit GTST, waar ik net uit kwam, had ik geleerd dat als er bij de persdienst een aanvraag binnenkwam voor een interview of shoot, dat je dat dan gewoon moest doen." Georgina had naar eigen zeggen jaren later pas door dat 'dat allemaal niet hoeft'. "Maar ik heb nergens spijt van hoor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Georgina Verbaan en Patrick Martens presenteren nieuwe datingshow

Op 1 juni maakt FHM de winnaressen van de FHM500 bekend. Vorig jaar stond Abbey Hoes bovenaan de samengestelde lijst en werd zij uitgeroepen tot mooiste vrouw.