Peter Gillis Beeld © ANP

Peter Gillis weer gelukkig in de liefde

23 mei 2023 20:17

Peter Gillis is weer gelukkig in de liefde. De 61-jarige ondernemer heeft sinds twee maanden een relatie met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout, zo vertelt hij aan tijdschrift 'Privé'. De nieuwe liefde van Peter zal ook te zien zijn in zijn programma 'Massa is Kassa', waarvan het tiende seizoen dinsdagavond begint.

"Het klinkt misschien raar als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd"

In de eerste negen seizoenen van het programma was Peters toenmalige partner Nicol Kremers nog te zien. De twee maakten in februari echter bekend dat zij niet langer samen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis ontkent nieuwe beschuldigingen van Roddelpraat stellig

"Ik moet zeggen dat ik door een heel diep dal ben gegaan. Van het ene op het andere moment was Nicol verdwenen, zelfs zonder haar spullen mee te nemen", aldus Peter in Privé. "We zijn vijf jaar samen geweest, dat kon ik niet zomaar afsluiten. Na een maand of twee heb ik het dagelijkse leven weer opgepakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis en Nicol Kremers verbreken relatie

Een paar maanden later kwam Peter op zijn eigen vakantiepark Wendy tegen en er was gelijk een klik. "Het klinkt misschien raar als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd", vertelt zij aan het blad. "Peter is enorm zorgzaam, dat merkte ik toen al."

Peter Gillis wordt foxwild voor camera Telegraaf: 'Uit!'

00:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!