Peter Gillis en Wendy van Hout Beeld © Friso Keuris

Wie is Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis, precies?

24 mei 2023 07:18

Peter Gillis (61) is opnieuw gelukkig in de liefde en iedereen mag het weten. De SBS-ster schreeuwt van de daken dat hij het geluk heeft gevonden bij Wendy van Hout. Maar wie is Wendy precies? Ook dát deelt Peerke maar al te graag met de wereld.

"Er was meteen een bijzondere chemie"

Wendy is geboren en getogen in Eindhoven, in een gezin met een oudere én jongere broer. Uit eerdere relaties heeft Wendy al vijf kinderen, met wie ze allemaal goed contact heeft. Ook met de vaders van haar kroost ligt ze niet in de clinch. Wendy's oudste kinderen van 19 en 17 jaar wonen en studeren in Frankrijk, maar komen regelmatig naar Nederland om hun moeder te zien. De drie jongste zoons van 11, 9 en 4 ziet Wendy frequent. Met hen heeft ze een vrije omgangsregeling.

In haar jeugd werkte Wendy op de kermis en reisde ze ook mee met de kermisfamilie. Vanaf 2010 is ze begonnen met handel in tassen en accessoires. Dat groeide door tot twee kledingwinkels, die uiteindelijk helaas failliet gingen. In 2019 is Wendy daarom begonnen met een opleiding tatoeëren en een tattooshop. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, want in 2021 richtte Wendy haar eigen webshop op om kleding te verkopen. Ze vindt het dan ook belangrijk om financieel onafhankelijk te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Peter Gillis weer gelukkig in de liefde

Wendy en Peter hebben elkaar ontmoeten op het terras van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel tijdens het openingsweekend. "Er was meteen een bijzondere chemie alsof we elkaar al jaren goed kennen", zegt Peter over die ontmoeting. Het stel zegt dezelfde humor te hebben en gemeenschappelijke interesses te delen. Zo zijn ze beide familiemensen en vinden ze het belangrijk om goed contact te hebben met hun kinderen. Peerke heeft zelfs al haar ouders ontmoet.

Op niet al te lange termijn willen de twee tortelduifjes ook al samen gaan wonen. Waar? In de nieuwe villa van Peter in Neerpelt uiteraard. “Wat goed zit gaat snel en Wendy is al helemaal onderdeel van de familie", zegt Peter daarover. In de SBS-show Massa is Kassa zal Wendy dan ook te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Peter Gillis en Nicol Kremers verbreken relatie

Ondertussen loopt er nog altijd een rechtszaak tegen Peter, omdat hij zijn ex Nicol Kremers zou hebben mishandeld. Hij zou haar bijvoorbeeld in haar rug hebben gebeten en aan haar haren hebben getrokken. Toch slaapt Peter niet slechter door de slepende zaak en onderzoek. Dat vertelde hij eerder in gesprek met RTL Boulevard.

Peter Gillis maakt zich geen zorgen om rechtszaak en onderzoek: 'Ik slaap lekker hoor'

03:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!