Rob Kemps Beeld © ANP

Twee maanden na breuk: Rob Kemps flaneert met nieuwe vlam

24 mei 2023 10:43

Een kleine twee maanden geleden maakte Rob Kemps (37) wereldkundig dat hij niet langer samen is met Miriam Swinkels. Toch doet de Snollebollekes-zanger er niet lang over om 'van links naar rechts' te gaan, want hij is er al helemaal oké mee om zijn nieuwe vriendin aan de wereld te tonen. Stephanie, zo heet de nieuwe vlam van Rob. En weekblad 'Story' legt haar aan zijn zijde vast op de gevoelige plaat.

Op juicekanaal Life of Yvonne gaan al een tijdje geruchten dat Rob en Stephanie, de zus van Melody en Kimberly Klaver, het erg gezellig met elkaar hebben. De presentator heeft er twee maanden na de breuk met ex-vriendin Miriam, met wie hij twee kinderen heeft, dus geen moeite mee om te laten zien dat hij gelukkig is met een ander.

Op de voorpagina van Story is te zien hoe leuk Rob en Stephanie met elkaar hebben: ze paraderen lachend met elkaar over straat. Showbizzfotograaf Erwin Smulders heeft zijn beste lens erbij gepakt om foto's te maken met een mooie scherptediepte.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rob Kemps en vriendin uit elkaar: 'Houden nog steeds van elkaar'

Rob liet eerder weten dat er geen kwaad bloed is tussen hem en Miriam. Sterker nog, de twee zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Rob en Miriam zijn zo'n zes jaar bij elkaar geweest en hebben samen zoontje Manu en dochtertje Lola.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rob Kemps liefst morgen met Matthijs van Nieuwkerk in trein naar Parijs

Relatie Rob Kemps en vriendin niet volledig kapot: ‘We blijven nog vrienden’

01:24