Justin Kluivert Beeld © ANP

Vriendin Justin Kluivert op brute wijze overvallen in Valencia

25 mei 2023 12:22

De vriendin van Justin Kluivert (24) is woensdagavond door drie mannen overvallen in haar huis in Valencia. Dat schrijft de Spaanse 'Plaza Deportiva'. Kluiverts vriendin zou thuis zijn geweest met haar schoonmoeder. De voetballer was er zelf niet, hij verblijft voor zijn werk op Mallorca.

"Het klopt dat er gisterenavond een incident heeft plaatsgevonden in het huis van Justin en zijn vriendin in Valencia"

De gemaskerde mannen zouden haar nadat ze haar hondje had uitgelaten hebben overvallen in de villa. De Spaanse media schrijven dat de heren geweld hebben gebruikt. De vriendin van de voetballer zou zijn geslagen en geïntimideerd. De overvallers hebben de villa volgens diezelfde media verlaten met spullen ter waarde van zo'n 200.000 euro. Of dat bedrag klopt, is nog niet bevestigd. 

Volgens de Spaanse politie zouden dezelfde mannen eerder het huis van de voetballers Samu Castillejo en Shkodran Mustafi hebben overvallen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shane Kluivert in ziekenhuis na allergische reactie: 'Het was schrikken'

De familie van Justin bevestigt het nieuws aan RTL Boulevard. 'Het klopt dat er gisterenavond een incident heeft plaatsgevonden in het huis van Justin en zijn vriendin in Valencia. Op dit moment is het onderzoek aan de politie en doen we verder geen mededelingen. We vragen u om onze privacy te respecteren.' 

De naam van Justins vriendin is niet publiekelijk bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patrick Kluivert eert overleden moeder: 'Zo dankbaar voor alles'