Rob Kemps Beeld © ANP

Heeft Rob Kemps geld gekregen voor zoenfoto's op voorkant blad?

25 mei 2023 15:59

Rob Kemps (37) staat deze week glunderend met zijn nieuwe vlam op de cover van 'Story'. Bij criticasters rijst al snel de vraag: is er betaald voor de geposeerde foto's? Rob Goossens (32) en Bridget Maasland (48) bespreken het in De BLVD Podcast.

"Ik doe dat ook nooit en ik laat me er zeker niet voor betalen"

Rob Kemps laat er geen gras over groeien. Hij is stapelverliefd op Stephanie Klaver, de minder bekende zus van actrices Melody en Kimberly. Deze week flaneren de twee zoenend langs de lens van Edwin Smulders. Door middel van afspraken kun je daar flink wat geld voor krijgen, weet ook Bridget Maasland. "Ik ben wel vaker gebeld of ik een foto in scène wilde zetten. Dat ik altijd zei: 'Je weet met wie je spreekt, ik doe dat nooit.' Ik doe dat ook nooit en ik laat me er zeker niet voor betalen", vertelt ze in De BLVD Podcast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imago Rob Kemps aan gruzelementen: 'Carrière ligt naast relatie in de greppel'

Ze denkt niet dat Rob geld heeft gekregen voor deze mierzoete fotoshoot. "Dat is hier ook niet geval. Dat geloof ik echt niet." Waarom zou Rob zich dan zo laten fotograferen? "Ik denk meer zo van: dan zijn we er gewoon vanaf. Als je de foto's hebt, hoef je niet meer voor m'n deur te liggen."

Bridget weet ook wat de consequenties kunnen zijn als je niet meewerkt aan een foto. "Ik heb ook wel vaker meegemaakt dat als ik zei: 'Nee, daar werk ik niet aan mee', dat de verhalen niet zo leuk zijn. En de foto's ook niet zo leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee maanden na breuk: Rob Kemps flaneert met nieuwe vlam

Rob Goossens vindt de foto's in ieder geval 'een partij ongemakkelijk', omdat zijn naamgenoot 'een piepjong gezin achterlaat en nu al met zijn nieuwe vriendin rondloopt te paraderen en trots poseert'. Ook denkt hij dat Rob zijn ex aan de kant heeft gezet voor zijn romance met achtergronddanseres Stephanie. "Daar heeft het alle schijn van."

Beluister de podcast hieronder via Spotify. 

Of bekijk hem met video: 

De BLVD Podcast #29: De wondere wereld van televisiecontracten en niemand heeft trek in Nick, Simon en Kees

37:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!