André Hazes Monique Westenberg Beeld © ANP

André Hazes wil ondanks alles trouwen met Monique

26 mei 2023 11:59

André Hazes (29) wil in de toekomst toch graag trouwen met Monique Westenberg (45), met wie hij samen een zoon heeft. Dat zegt de zanger in een interview met het Belgische 'Het Laatste Nieuws'.

"Ik heb dat vaker geroepen"

"Trouwen met Monique is ooit wel het doel. Nu zou het misschien wat vreemd zijn. Maar dat moet wel", aldus André. Momenteel gaat 'het heel goed' tussen hem en Monique, vertelt de zanger. "Ik heb dat vaker geroepen. Maar de manier waarop we het nu doen, werkt écht. Ik draag haar op handen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes wil absoluut niet zoenen tijdens 'ochtenddaad'

In een eerder interview op Radio 538 liet de zanger al weten dat Monique 'honderd procent' de liefde van zijn leven is en dat zij 'een vorm' hadden gevonden voor hun relatie. "Dit klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt", zei hij. Radio-dj Frank Dane noemde het toen friends with benefits, oftewel een vriendschap waarbij mensen af en toe tussen de lakens duiken. "De maandagen dat ik hier slaap, kom ik niet aan rust toe", grapte André daarna.

In december 2020 ging André al op een knie voor Monique. In maart 2021 werd de verloving verbroken, toen bekend werd dat André de liefde had gevonden bij Sarah van Soelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg keert zonder André Hazes terug naar Nederland

André schitterde vorig jaar in een docuserie op Videoland en ondertussen wordt er ook een Amerikaanse documentaire van hem gemaakt. Meer daarover zie je in onderstaande video.

'André Hazes blijft in Amerika voor opnames nieuwe documentaire'

03:47