Cas, Esmee en Job Beeld © Instagram @esmeecox/Rianne Barger

Job heeft twijfels over relatie Cas en Esmee: 'Heel ander type'

26 mei 2023 14:29

Nu Cas en Esmee - beiden bekend van 'Love Island' - hun relatie Insta-official hebben gemaakt, lijkt een verzoening met Job verder weg dan ooit. In een nieuwe aflevering van Realitea blikt Job terug op hun relatie en breuk én vertelt hij hoe hij nu eigenlijk écht over Cas denkt.

"Als zij gelukkig zijn, dan gun ik ze het"

Als Job wordt gevraagd wat hij ervan vindt dat zijn ex alweer gelukkig is, vertelt de Love Island-hunk dat het hem heel eerlijk gezegd niet zo veel doet. "Ik wil niet zeggen dat het me helemaal niks doet, maar het doet me vrij weinig", geeft hij toe. "Esmee en ik hebben altijd tegen elkaar gezegd: we houden gewoon nog van elkaar en gunnen elkaar alles. En als jij gelukkig bent in een relatie, dan accepteren we dat en vinden we het leuk voor elkaar."

Realitea #11: Wat vindt Job nu écht van Cas en is Jaydi weer aan het daten?

16:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Esmee en Cas uit Love Island maken hun relatie Insta-official

En wat hij van Cas vindt? Een 'aardige gozer'. Hij vervolgt: "Ik ben de laatste die mag oordelen over hun relatie, maar ik vind hem wel een heel ander type dan dat ik ben. Ik weet niet precies hoe hij is, maar anders dan ik. (…) Maar als zij gelukkig zijn, dan gun ik ze het."

Zelf heeft Job nog niemand met wie hij het Insta-official kan maken. "Er sliden wel vrouwen in mijn DM, maar tot nu toe zit er nog niet echt wat tussen", lacht hij. "Ik sta er wel voor open en ik zou het leuk vinden om echt een leuke meid tegen te komen, maar ik ga er niet naar op zoek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze Love Island-kandidaat doet voor de derde keer mee

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #10: Jamie en Gini Faber zaten bijna in The Real Housewives of Amsterdam

14:25