Beeld © ANP

Céline Dion annuleert wereldtournee vanwege gezondheidsproblemen

26 mei 2023 14:19

Slecht nieuws voor de fans van Céline Dion (55). De zangeres maakt vandaag bekend dat ze haar wereldtournee van dit jaar en volgend annuleert omdat ze nog herstellende is van een zeldzame neurologische aandoening. Ook haar drie shows in Nederland, op 26, 27 en 29 augustus dit jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam, gaan niet door. Eerder stelde Celine ook al concerten uit.

"Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik niet opgeef"

"Het spijt me dat ik jullie allemaal opnieuw moet teleurstellen", zegt Celine in een persverklaring. "Ik werk heel hard om mijn kracht terug te krijgen, maar een tour kan erg zwaar zijn, zelfs als je je honderd procent voelt." Celine schrijft dat het tegenover haar fans niet eerlijk is om de shows uit te stellen en dat het haar hart 'breekt' om de concerten te annuleren. "Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik niet opgeef... En ik kan niet wachten om jullie weer te zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Céline Dion brengt nieuw nummer uit na radiostilte vanwege gezondheid

De Canadese zangeres, bekend van hits als 'It's All Coming Back To Me Now', 'My Heart Will Go On' en 'All By Myself', maakte in december op Instagram bekend te lijden aan een zeldzame neurologische aandoening, het zogeheten stiff-personsyndroom. Daardoor heeft ze moeite met lopen. Ook heeft de ziekte effect op haar stembanden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!