Job en Esmee Beeld © Instagram @esmeecox

Job van Love Island: 'Ik zag Esmee als de moeder van mijn kinderen'

29 mei 2023 09:03

In 2021 verlaten Job en Esmee samen het programma 'Love Island' als winnaars en lijkt niets het zwaar verliefde koppeltje nog in de weg te staan. De twee denken elkaars ware liefde te zijn, maar toch knapt de bubbel voor Job. "Uiteindelijk hebben we het samen besloten, maar ik ben degene bij wie het gevoel minder werd", vertelt hij over de break-up in Realitea.

"Esmee is gewoon een superleuke en knappe meid"

Job vertelt in de aflevering dat het ook meespeelt dat ze al na twee maanden besluiten om samen te gaan wonen. Achteraf gezien veel te snel, zo vindt hij nu. Hij legt uit: "Wanneer het te snel gaat en ik op iemand 'gedrukt' zit, dan is het gevoel gewoon weg en heb ik het al snel gezien."

Realitea #11: Wat vindt Job nu écht van Cas en is Jaydi weer aan het daten?

16:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze Love Island-kandidaat doet voor de derde keer mee

Omdat Esmee Job als de liefde van haar leven en de vader van haar kinderen ziet, komt de breuk extra hard binnen. Van ruzie is geen sprake, volgens Job zien de twee ex-geliefden elkaar nog regelmatig omdat ze veel dezelfde vrienden hebben, zelfs nu Esmee Insta-official is met Cas. De twee houden dan ook nog altijd veel van elkaar, al zijn ze inmiddels niet meer samen. "In het begin was het allemaal goed tussen ons. Esmee is gewoon een superleuke en knappe meid. Ik zag haar ook echt als de moeder van mijn kinderen."

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #10: Jamie en Gini Faber zaten bijna in The Real Housewives of Amsterdam

14:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Job heeft twijfels over relatie Cas en Esmee: 'Heel ander type'