Jaydi Beeld © Rianne Barger

Jaydi van Temptation houdt dates geheim vanwege bekendheid: 'Schrikt af'

30 mei 2023 08:27

Jaydi, bekend van 'Tempation Island' en 'Eating With My Ex: Going Dutch', is na Sonny en 'Pretty Ricky' nu alweer een tijdje vrijgezel en dat vindt ze eigenlijk wel prima zo. "Ik ben gewoon een stuk voorzichtiger geworden", vertelt ze in Realitea.

"Ik heb echt wel een paar keer gehad dat, nadat naar buiten kwam dat ik met iemand aan het daten was, die persoon direct afstand nam"

Na haar relatie met Sonny, met wie ze momenteel geen contact meer heeft, pakt Jaydi het anders aan in haar relaties. Gedurende haar tijd met Sonny wordt ze constant door hem gekleineerd en doet hij uitspraken waarbij hij claimt dat zij 'zijn levensproject' is. "Ik weet dat hij het zei vanuit een goed hart. (...) Het kwam alleen een beetje verrot zijn mond uit - om het zo maar even te zeggen", vertelt ze over die periode.

"Het is vooral het beeld dat mensen over mij kregen, dat vond ik lastig. Omdat mensen echt dachten dat ik zonder hem niks kon. (…) Ik vind Sonny heel lief, maar het is niet zo dat ik mijn leven aan hem heb te danken."

Realitea #11: Wat vindt Job nu écht van Cas en is Jaydi weer aan het daten?

16:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Job heeft twijfels over relatie Cas en Esmee: 'Heel ander type'

Een nieuwe man in haar leven is er sinds zij en Ricky, voor wie ze Sonny tijdens Temptation verlaat, uit elkaar zijn gegaan niet. Natuurlijk gaat ze regelmatig op date, maar dit houdt ze liever geheim - om zo zichzelf te beschermen. "Ik heb het afgelopen jaar wel geleerd dat op het moment dat je toch met een bepaalde bekendheid zit... mensen die dat niet gewend zijn, die schrikt dat heel erg af", legt ze uit. "Ik heb echt wel een paar keer gehad dat, nadat naar buiten kwam dat ik met iemand aan het daten was, die persoon direct afstand nam."

Dat betekent niet dat Jaydi niet openstaat voor de liefde: "Ik ben nu anderhalf jaar vrijgezel en ben op het punt dat ik het wel leuk zou vinden om iemand te ontmoeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Jaydi van Temptation Island aan het daten met Tony Junior'

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #10: Jamie en Gini Faber zaten bijna in The Real Housewives of Amsterdam

14:25