Wesley en Yolanthe Beeld © ANP

Yolanthe heeft goede band met Wesley: 'Samen nog kerst gevierd'

26 mei 2023 18:49

Als Yolanthe Cabau (38) en Wesley Sneijder (35) in 2019 uit elkaar gaan, blijkt dat de voormalig voetballer is vreemdgegaan. Er komt op een pijnlijke manier een einde aan hun huwelijk, maar toch koestert Yolanthe geen wrok. In een interview met 'Kek Mama' vertelt ze dat ze het nog steeds hartstikke goed kan vinden met Wesley en zelfs afgelopen jaar kerst met hem heeft gevierd.

"Er is genoeg gebeurd tussen ons, maar daarmee heeft Xess niets te maken"

Op het moment dat Yolanthe en Wesley uit elkaar gaan is Xess drie jaar. Volgens Yolanthe krijgt hij destijds weinig van de scheiding mee. "Daarbij was Wesley in die tijd weinig thuis, waardoor de verandering niet zo groot was. Er is genoeg gebeurd tussen ons, maar daarmee heeft Xess niets te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Cabau ontvangt compliment van Kris Jenner na campagne

Yolanthe heeft nooit een slecht woord over zijn vader gesproken. "En dat zal ook niet gebeuren. Zijn vader is lief, leuk en een van de beste voetballers ooit. Wes is Xess' grote held – en dat gevoel gun ik ze allebei." Dat de twee nog steeds prima door één deur kunnen, blijkt wel uit het feit dat ze samen nog kerst hebben gevierd. "Het was een geweldig moment voor Xess: hij zat bij de kerstboom met cadeaus én papa en mama. Fantastisch dat wij dit samen kunnen." Toch deelt ze dit soort momenten liever niet op social media. "Nooit, dat lokt alleen maar gedoe uit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Muzikale filmrol Yolanthe totaal uit haar comfortzone: 'Supereng'

Yolanthe is vanaf nu één van de vaste columnisten van Kek Mama. De nieuwe Kek Mama met het interview en de eerste column van Yolanthe ligt zaterdag bij abonnees op de mat en dinsdag in de winkels. 

Hoewel Yolanthe in Amerika woont, is ze nog regelmatig in Nederland te vinden. Zo deed ze onlangs samen met Monica Geuze mee aan Het Jachtseizoen. 

Yolanthe Cabau en Monica Geuze betrapt op zwartrijden: 'Gewoon kaartje kopen'

00:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!