Laura Ponticorvo Beeld © ANP

Laura Ponticorvo verrast met een babyshower: 'Onvergetelijke dag'

29 mei 2023 11:11

De hoogzwangere Laura Ponticorvo is vorige week flink in de watten gelegd door vrienden en familie tijdens haar babyshower. In haar nieuwste YouTube-video laat de 37-jarige moeder zien hoe de 'onvergetelijke dag' is verlopen.

"Het is een dag om stil te staan bij het feit dat ik super blessed ben dat ik zwanger mag zijn en dit nog een keer mag meemaken"

Laura is verrast met een heerlijke picknick buiten in Amsterdamse bos met 'allemaal mensen die ze liefheeft', dat schrijft de influencer bij een aantal kiekjes van de bijzondere dag op haar Instagram. 'Ik kan je vertellen, dat kwam echt wel even binnen hoor. (...) In zo’n prachtige sprookjes setting met overheerlijk eten, mocktails en het zonnetje.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laura Ponticorvo steekt lotgenoten hart onder de riem: 'Hielp mij om het andere vrouwen te gunnen'

De babyshower is voor Laura een grote verrassing: ze wil nét de was gaan opvouwen, als opeens haar visagist opduikt om haar 'op te lappen' - waardoor de mommy to be al snel doorheeft hoe laat het is. "Het is een dag om stil te staan bij het feit dat ik super blessed ben dat ik zwanger mag zijn en dit nog een keer mag meemaken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leeftijdsverschil geen probleem relatie Laura Ponticorvo: 'Wat wij hebben is uniek'

In januari van dit jaar maakte Laura haar tweede zwangerschap bekend. Laura en haar man Ryan Rijger hebben al samen een dochter: Giulia. Het meisje kwam na 34 weken ter wereld in september van 2021, nadat er bij Laura zwangerschapsvergiftiging werd ontdekt.

Zwangerschap Laura Ponticorvo totaal onverwacht: 'Compleet in shock'

00:36