Beeld © ANP

Succession-actrice Sarah Snook verwelkomt eerste kind

29 mei 2023 23:03

Sarah Snook (35) is moeder geworden van haar eerste kindje. De Australische actrice, wereldberoemd geworden dankzij haar rol in de HBO-hitserie 'Succession', maakte het nieuws maandag bekend via sociale media. In het bericht kijkt ze terug op 'Succession', waarvan de allerlaatste aflevering zondag is verschenen, en eveneens vooruit op haar nieuwe leven als moeder.

"Ik heb net de laatste aflevering van het laatste seizoen gezien van iets dat mijn leven heeft veranderd. En nu is mijn leven weer veranderd"

'Het is moeilijk om uit te drukken wat deze show voor mij heeft betekend. De plekken waar ik heen mocht, het immense talent waar ik mee mocht werken... Het doet pijn dat het allemaal voorbij is', stelt Sarah, die in Succession de rol van Shiv Roy speelde. Ze vermoedt dat Succession voor haar nog moeilijk te overtreffen zal zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Succession-ster Matthew Macfadyen heeft rol in Deadpool 3'

'Ik heb net de laatste aflevering van het laatste seizoen gezien van iets dat mijn leven heeft veranderd. En nu is mijn leven weer veranderd', zo hint ze naar de geboorte van haar kind. Op de foto is te zien dat ze samen met haar pasgeboren baby voor de tv zit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brian Cox ziet een Succession-film niet zitten

In maart werd bekend dat Sarah in verwachting was. Ze onthulde het nieuws toen bij de première van het vierde en laatste seizoen van Succession. Snook is samen met de Australische comedian Dave Lawson. De twee trouwden in 2021.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Succession-ster Sarah Snook zwanger van eerste kind