Beeld © ANP

Pedro Pascal kreeg infectie door duimen van fans

30 mei 2023 01:50

Acteur Pedro Pascal (48) liep een oogontsteking op nadat hij fans met hun vingers in zijn ogen liet steken. Dat zei de voormalig 'Game of Thrones'-acteur tijdens een aflevering van 'The Hollywood Reporter's Actor Roundtable'.

"En toen kwam ik erachter dat ik een ooginfectie kreeg"

In het vierde seizoen van Games of Thrones overleed zijn personage, Oberyn Martell, na een gevecht met Gregor Clegane. In het gevecht werden zijn ogen uitgestoken en werd zijn schedel verbrijzeld. Sindsdien willen fans tijdens het maken van foto's hun duimen in Pascals ogen prikken. "In het begin was ik oprecht zo blij met het succes van het personage in de show", zei de acteur. "En toen kwam ik erachter dat ik een ooginfectie kreeg."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pedro Pascal gecast voor Star Wars-serie

Tijdens de aflevering ging het ook even over een nieuwe rage, waarin hij door fans "daddy" wordt genoemd op sociale media. "Ik heb er veel plezier van, het lijkt een beetje rolgerelateerd", reageerde hij.

De afgelopen jaren werd Pascal gecast voor vaderrollen, zoals in "The Mandalorian" en "The Last of Us". Hij grapte dat hij "geen vader is en ik zal geen vader worden". Het is onbekend of hij een partner of kinderen heeft. De acteur houdt zijn leven privé.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pedro Pascal speelt hoofdrol in gameverfilming The Last Of Us

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!