Full House Beeld © ANP

John Stamos boos op Olsen-twins na weigeren Full House-reünie

30 mei 2023 09:08

John Stamos (59) geeft toe dat hij boos was op Ashley en Mary-Kate Olsen (36) toen zij in het verleden besloten niet mee te doen aan de reünie van de serie 'Full House'. Dit vertelt de acteur in de podcast 'And That's What You REALLY Missed'.

"Mary-Kate en Ashley, we hebben ze niet veel gezien"

"Je hoort geruchten", begint John in de podcast over de ervaringen van de Olsen-tweeling, die ooit als baby's op de set van Full House begonnen. "Oh, ze haatten hun jeugd, of ze haatten het om in de show te zijn of wat dan ook. Toen ik Fuller House deed, wilden ze niet terugkomen. En ik was voor een minuut boos, wat vervolgens in het nieuws kwam."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Full House-ster Dave Coulier had alcoholverslaving: 'Was een dronkenlap'

Toch is het contact met de zusjes verbeterd, vertelt John. "Ik moet zeggen, een van de weinige goede dingen die voort zijn komen uit de dood van Bob", zegt hij verwijzend naar het overlijden van Full House-collega Bob Saget in 2022. "Nou... Mary-Kate en Ashley, we hebben ze niet veel gezien. Ik bedoel, we hielden een beetje contact, maar Bob deed het echt. En toen kwamen ze naar mijn huis en brachten een varkenskarbonade en salie mee, dat was erg lief. En daarna zijn we erg close gebleven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Full House-acteur Bob Saget (65) overleden