Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Yolanthe Cabau liet Nederland achter zich om 'verdriet en pijn' te verwerken

31 mei 2023 14:14

Yolanthe Cabau (38) heeft een moeilijke periode gehad nadat haar huwelijk met Wesley Sneijder (38) op de klippen liep. Aan 'Veronica Superguide' vertelt ze dat ze uit Nederland vluchtte omdat ze hier na de scheiding 'onder een vergrootglas' lag.

"Ik wilde niet over dat verdriet en die pijn heen walsen"

"Voor mij en Xess [haar zoon met Wesley, red.] was dat een heftige tijd, iedereen keek met ons mee en had z’n mening klaar. Ik had afstand nodig om me op mijn zoontje te focussen en om zelf te helen", vertelt Yolanthe in een openhartig gesprek. Ze vertrekt naar Los Angeles op aanraden van haar tante. "Toen we hier aankwamen, viel er een last van mijn schouders. Ik was weer vrij om mijn leven op de rit te zetten."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe heeft goede band met Wesley: 'Samen nog kerst gevierd'

In de City of Angels kan ze beginnen met verwerken. "Vervolgens heb ik verschillende mensen en manieren gevonden om te werken aan mijn verdriet over alles wat er gebeurd was. En om alle trauma’s een plekje te geven", openbaart Yolanthe. Het duurt even voor de actrice haar leven weer op dit rit heeft. "Ik heb daar echt de tijd voor genomen, want ik wilde niet over dat verdriet en die pijn heen walsen. Zodoende heb ik veel geleerd over mezelf en hoe wij als mensen in elkaar zitten. Daarna ging langzaam de focus weer op mijn vak: acteren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley heeft 'tot de dag van vandaag spijt' van bedriegen Yolanthe