Rob Goossens en Ruud de Wild Beeld © ANP

Rob Goossens verbijsterd na bizarre beschuldiging Ruud de Wild

31 mei 2023 20:34

Rob Goossens (32) staat perplex na beschuldigingen van Ruud de Wild (54) aan zijn adres. De dj beweert in diens radioshow dat Rob in RTL Boulevard zijn kankerdiagnose in twijfel heeft getrokken.

"Ik heb het gewoon echt niet gezegd"

Op NPO Radio 2 zegt Ruud: "Als ik dan iemand hoor roepen op televisie dat de kanker bedacht is... Ja, daar kan ik me niet tegen wapenen." Hij beweert bij hoog en bij laag dat Rob dit ooit in RTL Boulevard heeft gezegd. 

Rob Goossens sneert naar Ruud de Wild na valse beschuldiging

01:24
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Goossens lacht om sneer Rachel Hazes: 'Verkeerd ingeschat'

Rob wordt op woensdagavond in RTL Boulevard gevraagd naar deze beschuldiging. "Ik heb het gewoon echt niet gezegd. Als mensen boos zijn om iets wat ik heb gezegd, dan vind ik het oké. Maar ik vind het een beetje zonde van zijn energie, om boos te worden op mij om iets wat ik helemaal niet heb gezegd. En het is ook wel een beetje een nare leugen om over mij te vertellen", zegt hij erover.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Goossens verklaart succes klustelevisie: 'Kan er hele avonden naar kijken'

Daan Nieber vraagt Rob vervolgens of hij wil benadrukken dat hij nooit de kankerdiagnose van Ruud in twijfel heeft getrokken: "Je zegt ook: je hoeft niet alle afleveringen van Boulevard te gaan bingen. Ik heb het niet gezegd en ook niet iets wat er in de buurt komt." Waarop Rob vervolgens snerend antwoordt: "Ik zou hem zeker aanraden om alle afleveringen te bingen. Dat is sowieso leuker dan zijn reallifesoap."