Ferry Doedens Beeld © ANP

Ferry Doedens naar Curaçao voor de liefde: 'Hebben het hartstikke leuk'

2 juni 2023 07:51

Bij Ferry Doedens (32) is momenteel iets aan het opborrelen qua liefde. De acteur heeft nog geen officiële relatie, maar wel contact met een hele leuke man, vertelt hij in de podcast 'Paul's Huisfeest'. "Ik heb wel iemand leren kennen, maar die woont op Curaçao", aldus Ferry.

"Ik heb het hem ook gewoon laten zien"

De man in kwestie heet Luis. En hoewel het niet 'aan' is tussen de twee, hebben ze het 'wel heel erg leuk'. Eind juni is Ferry van plan om Luis weer op te zoeken op Curaçao.

Wie is Luis en wat doet hij dan? "Hij zit in de reinsurance, dus in de verzekeringen. En hij zingt ook. Dus hij ging nu voor zijn werk naar Spanje en we hebben het hartstikke leuk", aldus Ferry in de podcast Paul's Huisfeest.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ferry Doedens onthult wie hem door OnlyFans-ophef heen sleepte

Ook met de OnlyFans-praktijken van Ferry is Luis helemaal oké. "Ik probeer het natuurlijk ook heel erg te scheiden. Ik moet wel zeggen, af en toe post ik een foto zeg maar, ik moet het natuurlijk wel goed onderhouden hoe stom het ook klinkt." Luis heeft zich zelf weleens geabonneerd op het account van Ferry. "Ik heb het hem ook gewoon laten zien. Het ziet er allemaal classy uit en ja, ik maak geen porno. Ik heb geen seks met anderen of wat dan ook. En ik schaam me niet voor m'n lichaam."

Hoe je het ook wendt of keert, Ferry heeft zijn rekening behoorlijk kunnen spekken met zijn OnlyFans-inkomsten. Het gaat om dusdanig veel geld dat hij er een huis als aftrekpost bij heeft. In de video hieronder vertelt hij daarover.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ferry Doedens stopt nog lang niet met OnlyFans: 'Iedereen wil het zien'

Ferry Doedens toont trots nieuwe koophuis van OnlyFans-inkomsten

02:17