Tallulah en Bruce Willis Beeld © Getty Images

Dochter Bruce Willis over dementie bij vader: 'Dit is het begin van de rouw'

2 juni 2023 11:48

Tallulah Willis (29), de dochter van Bruce Willis (68), heeft het logischerwijs moeilijk met de ziekte waar haar vader aan lijdt. De acteur heeft een vorm van dementie, waardoor hij vergeetachtig is. Ook praten gaat Bruce steeds moeilijker af. In gesprek met 'Vogue' vertelt Tallulah dat ze, voor haar vader de diagnose kreeg, dacht dat hij simpelweg geen interesse meer in haar had.

"Ik weet dat er moeilijke tijden aan komen en dat dit het begin van de rouw is"

Aanvankelijk dachten Tallulah en haar familie dat Bruce niet meer reageerde zoals gebruikelijk vanwege gehoorverlies. Toen de situatie erger werd, nam ze het persoonlijk op. "Hij heeft twee kinderen met mijn stiefmoeder Emma Heming Willis en ik dacht dat hij geen interesse meer in mij had", aldus Tallulah. "Hoewel dat totaal niet klopte, martelde ik mezelf met de gedachte dat ik niet mooi genoeg was voor mijn moeder en niet interessant genoeg was voor mijn vader."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bruce Willis (67) lijdt aan vorm van dementie

Nu bekend is aan welke ziekte haar vader lijdt, wil Tallulah zo veel mogelijk herinneringen met haar vader maken. "Ik probeer een document te maken om me hem te herinneren als hij er niet meer is." Volgens Tallulah herkent haar vader haar nu nog, wanneer ze hem bezoekt. Maar ze weet ook dat er een moment komt waarop dat niet meer zo zal zijn. "Ik weet dat er moeilijke tijden aan komen en dat dit het begin van de rouw is."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vrouw van Bruce Willis deelt hartverscheurende gezondheidsupdate

Bekende sterren steunen Bruce Willis na diagnose dementie

04:12