Gerard Joling en Ruud de Wild Beeld © ANP

Gerard Joling en Ruud de Wild nog altijd met elkaar in de clinch: 'Ontzettend kinderachtig!'

3 juni 2023 13:56

De ruzie tussen Gerard Joling (63) en Ruud de Wild (54) blijkt toch niet helemaal opgelost. In 'De 538 Middagshow' blikt Geer terug op de hele situatie. "Die man heeft daar zó hysterisch op gereageerd", aldus de zanger over zijn eerdere uitspraken.

"Het lijkt nu alsof ik zes keer sorry zeg"

De vete begint allemaal doordat Geer in Vandaag Inside aangeeft dat de radio-dj er in zijn realityserie Ruud & Olcay 'onfris' uitziet. Bij Ruud schiet deze opmerking compleet in het verkeerde keelgat en besluit Gerard in zijn radioprogramma uit de maken voor onder meer 'leugenaar' en 'slang'.

Om de lucht te klaren besluit Gerard zijn trots opzij te zetten en Ruud te bellen. Eind goed al goed lijkt het, totdat het gesprek te horen is in de docu van Ruud en de radio-dj Geer voor van alles en nog wat uitmaakt. Ook kan hij maar niet verkroppen dat de zanger zo tegen hem doet terwijl hij nota bene op zijn verjaardag is geweest.

Ruud de Wild haalt uit naar Gerard Joling: 'Onbetrouwbare klootzak'

06:09
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling verklaart lange afwezigheid in Vandaag Inside: 'Moest altijd alles rechttrekken'

Volgens de zanger is het gesprek zo niet verlopen en is er in geknipt en geplakt. "Het lijkt nu alsof ik zes keer sorry zeg", reageert Gerard op het fragment bij De 538 Middagshow. "Hij zei op een gegeven moment: ‘Zand erover, ik accepteer het’. Maar dat zat niet in de podcast en ook niet in het programma. Ontzettend kinderachtig! Maar ja, laat lekker gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Ruud de Wild neemt beschuldigingen aan adres Rob Goossens terug: ‘Dat waardeer ik’

Gerard hoeft niet bang te zijn dat de ruzie een vervolg krijgt in het tweede seizoen van de serie, die komt er namelijk niet. Dat stellen de hoofdpersonen in de laatste aflevering. Olcay zet zelf haar vraagtekens bij de serie. "Ik had wel verwacht dat het heftig zou zijn, maar ik had niet verwacht dat er tafels en talkshows gevuld zouden zijn met mensen die er iets van gingen vinden", zegt ze in de laatste aflevering.