Lena Beeld © Rianne Barger

Lena gelukkiger dan ooit dankzij vriend: 'Hebben het vaak over kinderen'

5 juni 2023 09:40

Haar deelname aan 'Ex on the Beach' geeft een nieuwe definitie aan de term 'fouilleren' en maakt Lena in één klap een BN'er, waardoor ze wordt gevraagd voor 'Echte Meisjes in de Jungle'. Helaas verlaat ze het programma zonder kip, maar wél met een vriend - met wie ze mysterieuze foto’s post op Instagram. Want: is ze nou zwanger of niet?

"Het is nog heel pril, maar ik voel me helemaal op mijn gemak bij hem"

"Ik moet zeggen: ik ben helaas niet zwanger", verduidelijkt Lena in een nieuwe aflevering van Realitea. "We zijn pas een halfjaar samen, dus we geven het nog even de tijd. Alleen ik heb een foto gepost - dat was meer een grap naar mijn vrienden toe - en ik heb daarna nog een post gedaan, alleen ik stond er niet bij stil dat mijn hand zo gek zat. Iedereen dacht dat het een soort coming out was voor mijn zwangerschap, maar dat is niet zo. (…) Dus nee, geen kinderen helaas."

Realitea #12: Lena haalt uit naar Gaby Blaaser en Shirley onder mes voor BBL

15:55
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lena: 'Gaby wist al vóór Echte Meisjes dat ze zwanger was'

In de toekomst hoopt Lena dat dat verandert en dat zij en haar vriend, die ze leert kennen tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle - hij is daar cameraman, een kindje mogen verwelkomen. "We hebben een beestje en een huisje komt nog. We hebben geen haast, maar we hebben het er wel over. Ik heb het heel vaak over kinderen, maar hij wil dat nog niet", vertelt ze verliefd als Fawry vraagt hoe het tussen hen gaat. "We hebben het hartstikke leuk. Het is nog heel pril, maar ik voel me helemaal op mijn gemak bij hem."

Lena straalt zo enorm als ze over haar lief begint, dat Fawry haar vertelt dat ze op een roze wolk zit. "Dat komt door hem", geeft Lena toe met een grote glimlach op haar gezicht. "Hij heeft mij een beetje... niet per se getemd, maar ik vind het ook leuk om wat rustiger te zijn voor hem."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Realityster Lena binnenkort wéér onder het mes, wil nu weer vet laten weghalen

Tijdens de opnames van Echte Meisjes is ze allesbehalve rustig en poept ze zonder enige gêne naast de tent in haar kamp - iets waar haar lover getuige van is. Lena vindt hem meteen 'interessant' omdat hij zo bescheiden en rustig is. "Dat pakt me wel, dus toen probeerde ik voor de grap een beetje zijn aandacht te trekken." Ook vraagt ze hem om, als ze eenmaal weer in Nederland zijn, af te spreken. "Toen hebben we dat gelijk gedaan de dag dat we terug zijn gevlogen en sindsdien zijn we happy samen", lacht ze.

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #11: Wat vindt Job nu écht van Cas en is Jaydi weer aan het daten?

16:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lena maakte moeder wijs dat ze op schoolreis ging tijdens Ex on the Beach