Taylor Swift uit zorgen over anti-lhbti-wetten: 'Pijnlijk voor iedereen'

4 juni 2023 05:01

Taylor Swift (33) staat stil bij de Pride-maand in juni tijdens haar show in Chicago. De Amerikaanse singer-songwriter roept fans daarbij op om bepaalde wetgevers verantwoordelijk te houden voor anti-lhbti-wetten die in de Verenigde Staten worden aangenomen.

"We kunnen het niet over Pride hebben zonder het over pijn te hebben"

"Ik kijk om me heen vanavond, ik zie zoveel ongelooflijke individuen die op een authentieke en prachtige manier leven, en dit is een veilige plek voor jullie. Dit is een feestelijke ruimte voor jullie", zegt Taylor. "En een van de dingen waar ik trots op ben, is dat ik bij jullie mag zijn en jullie zo liefdevol en zo attent en zo zorgzaam met elkaar om zie gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Taylor Swift naar Zuid-Amerika, belooft meer internationale shows

De zangeres zou willen 'dat elke plek veilig en mooi was voor mensen in de lhbti-gemeenschap'. "We kunnen het niet over Pride hebben zonder het over pijn te hebben. Recentelijk zijn er zoveel schadelijke wetsvoorstellen geweest die mensen in de lhbti- en queer-gemeenschap in gevaar hebben gebracht. Het is pijnlijk voor iedereen." De zangeres spreekt vaker haar steun uit voor de lhbti-gemeenschap.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!