Tamara Elbaz en Maria Tailor Beeld © ANP

Maria Tailor verzoekt Tamara Elbaz: 'Stop met Face App'

5 juni 2023 17:50

Een ongemakkelijk momentje in de hogere sociale kringen van Amsterdam tussen voormalig Modemeisjes Tamara Elbaz (41) en Maria Tailor (39). Via social media vraagt Maria met een klein steekje onder water aan Tamara of ze wil stoppen met het gebruik van Face App, een app waarmee voor influencers hun eigen gezicht een beetje opleuken voor de schone schijn.

"Leuk dat je me post en tagt"

Tamara heeft via Instagram een foto gedeeld van zichzelf en Maria, maar dat valt bij laatstgenoemde toch niet zo lekker. 'Leuk dat je me post en tagt, alleen kun je stoppen met Face App Hollywood 5 voor mijn gezicht te gebruiken?' aldus Maria.

In het eerste seizoen van Real Housewives of Amsterdam heeft Maria al eens toegegeven zelf ook Face App te gebruiken. "Dat doen we allemaal hier aan tafel", zei ze. Blijkbaar is 'Hollywood 5' alleen niet haar voorkeur.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

The Real Housewives of Amsterdam keert terug mét nieuw gezicht

Vrijdag is bekendgemaakt dat er een tweede reeks komt van Real Housewives of Amsterdam. Alle dames, op één iemand na, keren terug. Sheila Bergeik is namelijk vervangen door... u raadt het al: Tamara Elbaz. Toch heeft Sheila nog wel wat sleaze and dirt die ze op tafel kan leggen. In de online serie Realitea nam ze geen blad voor de mond:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Modemeisje Tamara Elbaz liet eigen beenvet in lippen spuiten: 'Volledig natuurlijke ingreep'

Realitea #1: Sheila opent vuur op Magali en Channah doet auditie voor De Bachelorette

11:05