Louisa Janssen en Michella Kox Beeld © ANP

Michella Kox en Louisa Janssen helpen vreemdganger met verzoening: 'Alle mannen gaan vreemd'

6 juni 2023 16:47

Michella Kox (43) en Louisa Janssen (38) proberen met een Instagram-video volger Tein en zijn vriendin te verzoenen. Dit nadat Tein is vreemdgegaan. Hij schakelt de hulp in van de realitysterren.

"Soms gaat hij wel een keer vreemd, maar dat maakt niet uit"

De vriendin van Tein is fan van Echte Meisjes in de Jungle. 'Dus zou ik u graag willen vragen of u misschien iets kunt opnemen', stuurt de vreemdganger via een dm naar Michella. Dat is niet tegen dovemansoren gericht. Michella en Louisa nemen samen een filmpje op waarin ze de vriendin van Tein proberen te overtuigen om bij hem te blijven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox en Louisa Janssen krijgen eigen Videoland-serie

"Hij heeft heel veel spijt van het vreemdgaan", zeggen Mies en Louisa. "Eigenlijk moet ik je vertellen dat alle mannen vreemdgaan. Wij vrouwen zijn niet zo, maar we moeten het accepteren", verduidelijkt Michella. "Hij houdt echt van jou, hè? Hij wil jou terug. Soms gaat hij wel een keer vreemd, maar dat maakt niet uit." Michella is van mening dat er een verschil is tussen lust en houden van. Louisa is het daarmee eens. "Dat moet je gewoon accepteren, dat is het leven. Jullie moeten gewoon gaan trouwen en kindjes maken." Ze willen dan ook graag dat de twee weer bij elkaar komen. Of dat is gelukt, is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox en Louisa Janssen hopen met eigen serie ‘nieuwe Geer en Goor’ te worden