Harry Styles Beeld © ANP

Harry Styles doet gender reveal van fan tijdens concert in Amsterdam

6 juni 2023 17:33

Een confettikanon, vuurwerk of gewoon een ballon lekprikken: allemaal ideeën voor een gender reveal. Maar Romy uit Drenthe komt op een wel heel bijzondere manier achter het geslacht van de baby in haar buik. Superster Harry Styles (29) onthult het namelijk tijdens zijn concert in Amsterdam.

"Voor mij was dit moment van de gender reveal echt een droom"

Harry ziet op maandagavond in de Johan Cruijff Arena een bord van Romy. Ze heeft erop geschreven: 'Boy or girl? Please do my gender reveal'. Daar heeft de Britse zanger wel oren naar en krijgt via een beveiliger een briefje in zijn handen gedrukt. Harry houdt het nog even spannend om vervolgens het geslacht te onthullen. "It's a girl", schreeuwt hij, gevolgd door luid applaus van het publiek. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo'n 200 fans wachten op trein na concert Harry Styles

Romy doet dolblij haar verhaal bij Linda.nl. "Ik ben samen met mijn zus al fan sinds het begin van One Direction. Dus dat is al  meer dan tien jaar. Wij zijn naar superveel concerten geweest in de afgelopen jaren. We zijn zelfs heel Europa doorgegaan om Harry te zien. Dus voor mij was dit moment van de gender reveal echt een droom", vertelt ze.

Entertainmentdeskundige Eric de Munck was zondag bij het concert. In de video hieronder vertelt hij hoe zijn ervaring was. 

Harry Styles maakt diepe indruk met shows in Amsterdam: 'Weergaloos!'

04:31
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trein gooit roet in het eten voor Nederlandse concertgangers Harry Styles: 'Heel veel fans in paniek'