Kim Kardashian Beeld © ANP

Kim Kardashian onthult gekke eis aan bedpartners

8 juni 2023 18:05

Naakt poseren voor een tijdschrift is voor Kim Kardashian (42) geen probleem. Maar zodra ze de lakens met een man wil delen, wordt ze ineens verlegen, onthult ze in een nieuwe aflevering van 'The Kardashians'. Daarom heeft ze een eis in het leven geroepen.

"Kijk niet naar mij!"

Tegenwoordig 'doet' Kim het liever met het licht uit, zegt ze tegen Scott Disick, de ex-vriend van Kourtney. "Het is zo raar", beaamt ze. "Ik kan uit een fotoshoot lopen met honderd mensen die op de set werken. Ik kan in een string lopen. Maar als het is alsof je bij mij bent, dat ik zoiets heb van: wacht, kijk niet naar mij! Doe de lichten uit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian laat volgers schrikken: 'Foto zónder filter of make-up'

Kim vindt het vanwege haar bekendheid moeilijk om een nieuwe partner te vinden. De eerste publiekelijke relatie na de breuk met Kanye West is uiteindelijk ook stukgelopen. Daarom kiest ze ervoor om eerste dates thuis te doen. "Ik kan niet naar buiten", zegt ze tegen Scott. "Het is een beetje ongemakkelijk. Ik heb zoiets van: schiet op, kom naar binnen. Schiet op, schiet op, zodat niemand in de gang je ziet."

Ook heeft haar status als Hollywood-bekendheid invloed op de duur van haar relaties. "Als je met iemand wordt gezien, en het werkt niet, moet je bijna proberen het wat langer te rekken, omdat je je zo schaamt dat het zo snel ging."

Meer over het nieuwe seizoen van The Kardashians zie je hieronder.

Nieuw seizoen The Kardashians heel 'emotioneel': 'Lekker om te zien'

04:39
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian wil realityleven best opgeven voor advocatencarrière