André Hazes, Monique Westenberg en kleine Dré Beeld © Instagram: @andrehazes

Zoontje André Hazes googelt zijn vader al: 'Heb wat dingetjes uit te leggen'

29 juni 2023 16:15

André Hazes (29) is zijn wilde haren misschien verloren, maar het internet zal hem voor altijd aan zijn vroegere tijden herinneren. Helaas googelt zijn kleine zoontje Dré (6) zijn vader al regelmatig, vertelt de zanger in de nieuwe 'Weekend'. En dan komt het jochie onder andere foto's van zijn pa tegen met andere vrouwen dan zijn moeder...

"Op een gegeven moment gaat 'ie dat wel door krijgen"

André betrapt zijn zoontje er weleens op dat hij de naam 'André Hazes' opzoekt op het internet. "Ik zie dan weleens wat foto's met vrouwen voorbij komen en je kan nu nog dingen verschuilen door te zeggen: 'Dat zijn foto's met fans.' Maar op een gegeven moment gaat 'ie dat wel door krijgen."

Dat hij in de toekomst het één en ander zal moeten verklaren tegenover zijn zoontje, daar kijkt de zanger best tegen op. "Hij krijgt straks een leeftijd waarin ik wel wat dingetjes heb uit te leggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afgekickte André Hazes treft bier aan in talkshow-kleedkamer

Voor de zanger is het daarom nu vooral belangrijk om nuchter te blijven voor zijn zoontje. "Dan kan ik hem zeggen: papa was niet helemaal zichzelf. Sommige keuzes die ik maakte, waren niet slim, maar dat was niet helemaal ik. En ik zou echt een heel grote sukkel zijn als ik weer terug zou vallen. Dan heeft hij alle reden om boos op me te zijn." 

Ondanks dat André enorm is veranderd, lijkt hij sommige streken niet te hebben verleerd. "Ik ben nog steeds even gek en ik roep nog steeds alles. En ik doe ook nog steeds alles wat ik wil. Ik ben nog steeds impulsief. Als ik nu tegen jou zeg: we gaan naar Parijs, dan moet het ook nú. Die wilde dingetjes heb ik nog wel, maar het is niet meer wat het was, gelukkig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes trekt in nieuwe woning zonder Monique: 'Kijk ernaar uit'

Gelukkig voor zijn zoontje lijkt het er nu op dat er geen nieuwe vrouwen - of 'fans', zo je wil - worden toegevoegd aan het rijtje. De zanger stort zich nu namelijk helemaal op zijn grote liefde Monique:

André Hazes wil Monique Westenberg op intieme manier ten huwelijk vragen

01:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!