Linda de Mol Beeld © ANP

Linda de Mol naakt op cover: 'In volgend leven overtuigd naturist'

17 juli 2023 18:00

Naakt recreëren: Linda de Mol (59) ziet dat wel zitten. Maar de presentatrice realiseert zich ook dat ze dat met haar bekende hoofd en 'nare juicespionnen' op haar blote buik kan schrijven. Mocht er een volgend leven zijn, dan zou Linda graag geen bekende Nederlander zijn, maar wél overtuigd naturist. Dat pent ze neer in een editorial in haar blad 'LINDA.'.

"Niemand durft nog topless te zonnen"

Volgens Linda zijn we anno 2023 behoorlijk aan het 'vertrutten' als het gaat om naaktlopen. Dat komt volgens de presentatrice door social media. "Waar je dankzij met filters bewerkte influencers als jong meisje geconfronteerd wordt met een volkomen onhaalbaar schoonheidsideaal", zegt Linda over platforms als Instagram en Facebook.

"Niemand durft nog topless te zonnen, want een stiekeme foto is in een seconde gemaakt, kan binnen een minuut door iedereen gedeeld worden en eeuwig over het internet zweven." Bekijk hier de bijbehorende cover van de presentatrice:

Linda de Mol op de cover van LINDA.
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda de Mol terug bij Ik Hou van Holland: 'Wat heb ik het gemist'

Linda zou dus graag bloot willen lopen, maar ze durft het simpelweg niet. Dat is te wijten aan de mensen die haar 'met hun mobiele telefoons geen centimeter privacy meer gunnen'. Daarom hoopt Linda in een volgend leven geen bekende kop te hebben, zodat ze rustig naar het naaktstrand kan gaan.

Overigens heeft Linda wel twee nieuwe liefdes in haar leven, die de ganse dag zonder kleding door haar huis lopen. En nee hoor, Linda is niet ineens van de polygamie. Het gaat om twee hondjes. In de video hieronder kom je meer over de viervoeters te weten.

Na verdrietige periode met Jeroen Rietbergen kwispelt Linda de Mol van geluk door puppy’s

00:31
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda de Mol 'straalverliefd', maar niet op een man

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!