André Hazes en Monique Westenberg Beeld © ANP

André Hazes krijgt noodgedwongen cursus huishouden na wasblunder: 'Nooit te oud om te leren'

18 juli 2023 11:57

Barre tijden zijn aangebroken voor André Hazes (29). Zijn onderlaken is in de droger gekrompen. Sinds een maand woont André voor het eerst op zichzelf, waardoor vriendin Monique Westenberg (45) hem nu fijne kneepjes van het huishouden moet leren.

"Nooit te oud om te leren"

In de eerste story van Monique is een WhatApp-gesprek te zien waarin André vraagt of het raar is dat hij 'trots' op zichzelf is dat hij zijn beddengoed in de was en droger doet. Daarop antwoordt Monique: 'Na al die jaren mag je daar zeker trots op zijn! Alleen kan je de lakens beter ophangen in plaats van in de droger. Kreukt minder en ruikt lekkerder.'

Helaas voor André zit de was al een half uur in de droger. Het resultaat: een gekrompen laken, waarvan hij in eerste instantie dacht dat het zijn dekbedovertrek was. Tijd voor een huishoudcursus bij Monique, dus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes kust Monique Westenberg: 'Mijn hart ligt voor altijd bij jou'

Daarna volgt een schermopname van een videogesprek tussen André en Monique. Daarop is te zien dat Monique meekijkt hoe de zanger zijn laken stoomt. 'Die natuurlijk kapot gekreukt was en hij helemaal ging stomen', schrijft Monique erbij. 'Heerlijk dat op zichzelf wonen. Nooit te oud om te leren', grapt ze verder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes wil ondanks alles trouwen met Monique

Ondanks hun verbroken verloving, wil André zijn Monique nog eens ten huwelijk vragen. Hij vertelt aan Aran Bade dat hij het nu op een intieme manier zou willen doen. 

André Hazes wil Monique Westenberg op intieme manier ten huwelijk vragen

01:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!