Beeld © ANP

Marilyn Manson voor rechter wegens met snot besmeuren van vrouw

18 juli 2023 19:04

Marilyn Manson (54) moet voor de rechter verschijnen omdat hij een videograaf met zijn snot zou hebben besmeurd. De zanger is aangeklaagd omdat hij in 2019 tijdens een concert over een vrouw heen zijn neus zou hebben gesnoten, aldus de 'HuffPost'.

Volgens de aanklacht gaat het om een videograaf die voor het podium stond tijdens een concert van Marilyn. Hij zou eerst op haar hebben gespuugd, om daarna de inhoud van zijn neus op haar achter te laten. Het is onbekend waarom hij dat zou hebben gedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marilyn Manson opnieuw aangeklaagd voor seksueel wangedrag

Aan het adres van Marilyn liggen momenteel ook meerdere beschuldigingen met betrekking tot verkrachting en seksueel misbruik. Met Game of Thrones-actrice Esmé Bianco trof hij in januari een schikking. Kort daarop meldde een anonieme vrouw in 1995 te zijn verkracht door de zanger. Twee jaar geleden trad ook actrice Evan Rachel Wood al naar buiten met een misbruikverhaal door de zanger. Meerdere vrouwen volgden toen haar voorbeeld en stapten naar de rechter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marilyn Manson schikt met GoT-actrice in verkrachtingszaak

Er hangt Marilyn voor het spuug- en snotincident een geldboete van zo'n 1200 dollar (1069 euro) en een taakstraf boven het hoofd. Daarnaast moet hij de autoriteiten op de hoogte stellen wanneer hij een concert in de Amerikaanse staat New Hampshire geeft, waar de incidenten hebben plaatsgevonden. De zaak komt donderdag voor de rechter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!