Linda de Mol en Noa Vahle Beeld © ANP

Noa Vahle reageert op naaktcover moeder Linda de Mol

19 juli 2023 10:48

Linda de Mol (59) siert de nieuwste cover van haar blad 'LINDA.' naakt. Noa Vahle (23), de dochter van Linda, wordt gevraagd wat ze daarvan vindt in 'De Oranjezomer'.

"Daar had ik wel een stokje voor gestoken"

Op de cover van LINDA., die in het teken staat van 'iedereen z'n eigen bloot', zie je dus Linda in haar blootje. Al zie je niet veel meer dan wanneer Linda een strapless bikini zou dragen: alleen haar blote armen, benen, schouders en een stukje decolleté zijn zichtbaar.

Dat vindt Noa wel prima, laat ze doorschemeren. Pas als haar moeder topless op de cover van haar blad zou staan, zou Noa ingrijpen. "Daar had ik wel een stokje voor gestoken", zegt ze in de uitzending.

De cover:

Linda de Mol op de cover van LINDA.
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda de Mol naakt op cover: 'In volgend leven overtuigd naturist'

Van Linda hoeft overigens niemand een topless foto te verwachten, wordt al duidelijk in haar editorial. Naakt recreëren ziet ze wel zitten, maar de presentatrice realiseert zich ook dat ze dat met haar bekende hoofd en 'nare juicespionnen' op haar blote buik kan schrijven. Mensen gunnen haar 'met hun mobiele telefoons geen centimeter privacy meer'. "Niemand durft nog topless te zonnen, want een stiekeme foto is in een seconde gemaakt, kan binnen een minuut door iedereen gedeeld worden en eeuwig over het internet zweven."

In 't Gooi zijn ze met andere dingen bezig: de vermeende opbloeiende romance tussen de presentatrice en haar ex Jeroen Rietbergen, die door het OM vervolgd wordt voor seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice. Mediadeskundige Rob Goosens vertelt of Linda nog aan de slag kan in Hillywood na een eventuele hereniging met Jeroen.

Kan Linda de Mol carrière voortzetten na eventuele hereniging met Jeroen Rietbergen?

06:32
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Noa Vahle loopt op krukken na incidentje tijdens barbecue

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!