Mitch en iris Temptation Island Beeld © Tom Cornelissen

Mitch van Temptation Island bekent dat hij is vreemdgegaan

27 juli 2023 13:52

Het 'Temptation Island'-sprookje van Iris en Mitch is aan gruzelementen geslagen. En daarvoor steekt Mitch de hand in eigen boezem. De realityster bevestigt dat berichtgeving van 'Juicechannel' waar is: hij heeft Iris bedrogen met een ander.

Mitch komt eerder deze maand met verdrietig nieuws. Zijn relatie met Iris is over en uit en de bruiloft gaat er dus niet van komen. Waar hij in Temptation Island nog op een knie voor haar gaat, komt Mitch terug op dat huwelijksaanzoek. De reden? Hij zit met zichzelf in de knoop en voelt zich niet gelukkig. Wat later komt de aap uit de mouw: er is een ander in het spel, laat Mitch nu weten na aanhoudende geruchten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mitch uit Temptation Island verbreekt verloving met Iris

Als een volger hem vraagt of hij is vreemdgegaan, antwoordt Mitch in zijn Instagram Stories: 'Nu het toch al openbaar is door sommige mensen. Ja.' Daarmee bevestigt hij ook dat JuiceChannel het bij het juiste eind heeft over met wie dan precies.

Op de vraag waarom hij 'meteen bij die ander is gaan slapen' en 'niet thuis op de logeerkamer', zegt Mitch: 'Iris wil rust, zo kan ik haar rust geven.' Ook geeft hij aan 'ergens anders opnieuw' wil beginnen, buiten Noord-Holland. 'Ik hoop op rust in m'n hoofd.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Iris uit Temptation Island na breuk: 'Gaat niet goed met me'

Spijt van zijn deelname aan Temptation Island heeft Mitch nog altijd niet. 'Nee, alles gebeurt met een reden', besluit hij. 

Iris liet eerder al weten er helemaal doorheen te zitten. 'Ik snap dat iedereen tóch nog graag een berichtje wil sturen en liefde of sterkte wil wensen – en dat waardeer ik. Maar graag heb ik het niet. Nee, het gaat niet goed met me en ik heb echt de tijd nodig.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pottenkijkers vallen Evie van Temptation Island lastig: 'Ben je al zwanger?'

Het was al kantje-boord voor de relatie van de twee vlak na de opnames van Temptation Island. Ze vertelden daar, toen nog als koppel, over aan Farja Farvardin: 

Mitch en Iris na Temptation Island bijna alsnog uit elkaar: ‘Niet gelukkig’

09:50