Beeld © Instagram @miloumartina

Milou van BzV laat voor het eerst haar nieuwe vriend zien

14 augustus 2023 16:17

In eerste instantie wil Milou, bekend van 'Boer zoekt Vrouw', haar nieuwe vriend voor zichzelf houden. Inmiddels is ze er klaar voor om hem te delen met de rest van de wereld. Op Instagram staat nu een kiekje van haar en haar vlam.

"Hij keek geen Boer zoekt Vrouw, dus hij kende me niet"

Voor de foto poseert Milou innig met haar vriend. Met een simpel hartje laat ze weten dat ze verliefd is. Fans en volgers moeten het voor nu doen met een foto, want meer details over haar partner wil Milou (nog) niet delen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Milou van Boer zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde gevonden

In een interview met het AD laat Milou onlangs weten dat ze een leuke reden heeft om in Zeeland te blijven: daar heeft ze namelijk haar vriend, een Zeeuw, aan de haak geslagen.

"Het is nog pril. Maar hij keek geen Boer zoekt Vrouw, dus hij kende me niet", verklapt ze. "Dat was iets wat ik wel lastig vond als ik een date had: vindt iemand me leuk vanwege dat programma of om wie ik ben? Bij hem is dat in elk geval het laatste."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Milou uit BzV had 'hoop dat het nog goed zou komen' met Bastiaan

Milou deed in 2020 mee aan Boer zoekt Vrouw. Ze werd verliefd op boer Bastiaan - en hij op haar - en trok niet veel later bij hem in op de boerderij in Zeeland. De relatie hield geen stand: omdat ze te veel botsten, gingen de twee uit elkaar.