Beeld © Instagram @christine_brownsw

Christine Brown van Sister Wives onthult nieuwe details over bruiloft en naamsverandering

8 september 2023 15:51

Er wordt al een tijdje gespeculeerd dat de bruiloft tussen Christine Brown (51) en haar verloofde David Woolley allang heeft plaatsgevonden, maar dit blijkt niet het geval te zijn. Christine heeft op Instagram namelijk nieuwe details over haar aanstaande huwelijk onthuld én deelt ook meteen een veelzeggend nieuwtje over toekomst.

"Heb ik nu gewoon het debuut van David gezien terwijl Christine aan het videobellen is met Garrison?"

Als Christine in augustus wordt gespot met een nieuwe ring om haar trouwvinger denken fans zeker te weten dat ze stiekem al in het huwelijksbootje is gestapt. Christine rept hier echter met geen woord over en deze week laat ze in een Instagram Live weten dat het huwelijk nog moet plaatsvinden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody van Sister Wives smeekt Christine om therapie: 'Ik wil je niet meer haten'

De twee blijken al heel dichtbij de trouwdatum te zitten, want ze laat weten dat ze over zes weken gaan trouwen, wat betekent dat de bruiloft ergens halverwege oktober zal plaatsvinden. Daarnaast geeft Christine te kennen dat ze volledig afscheid zal nemen van haar Sister Wives-verleden: ze neemt namelijk na haar huwelijk afscheid van de achternaam Brown en zal vanaf dat moment door het leven gaan als Christine Wooley. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown straalt op verlovingsfoto's: 'Echte liefde'

Christine en Kody zijn in november in 2021 uit elkaar gegaan. Christine onthult eind 2022 bekend dat zij en David een setje zijn en in april van dit jaar mag de hele wereld weten dat ze verloofd zijn. Fans denken echter dat de twee al wat langer samen zijn. Op Reddit is namelijk een thread te lezen van meerdere mensen die David hebben gespot in seizoen 18 van Sister Wives. In een scène is Christine in de keuken te zien en lijkt David op de achtergrond te staan. 'Heb ik nu gewoon het debuut van David gezien terwijl Christine aan het videobellen is met Garrison?' zo schrijft een kijker. ;Ja, dat dacht ik ook! Ik heb het zelf teruggekeken om er zeker van te zijn', reageert een ander.